Zoek tocht naar Juryleden 2016 afgerond

Wij als organisatie zijn blij dat wij wederom juryleden hebben kunnen vinden, waarvan wij vinden dat ze kwaliteit waarderen, en ook nog eens super kunnen verwoorden waarom de ene koe beter is dan de andere.

JanBij Roodbont gaat een bekend gezicht jureren, namelijk Jan Steegink. Jan is melkveehouder samen met zijn familie melkt Jan rond de 100 koeien. Daarnaast zijn zij vaak te zien op zowel regionale keuringen, als ook op nationale keuringen om deel te nemen met hun eigen koeien die bekend zijn met de prefix Heerenbrink. Verdere uitleg is overbodig een bekend en gewaardeerd jurylid zowel regionaal, nationaal als internationaal.

 

GerritBij zwartbont hebben wij gekozen voor een jurylid die wij al een keer hebben gezien in Asten-Heusden, maar dan in de roodbont ring. Hier heeft hij het toen geweldig gedaan en wij vonden dat hij zijn visie en mening over hoe een goede koe er moet uitzien ook een keer bij zwartbont mocht tentoonstellen. Gerrit van de Kolk gaat de zwartbonte koeien op een rij zetten tijdens de 15de editie van de wintershow. Gerrits kwaliteiten als jurylid worden de laaste jaren meer en meer gewaardeerd, waarbij het optreden op de Koe Expo als een van zijn hoogte punten mag worden aangemerkt. Daarnaast is Gerrit samen met zijn familie melkveehouder in Wierden. Ook Gerrit neemt regelmatig deel aan keuringen met zijn eigen koeien die de Bossink prefix bezitten.